Despre BCC
Mass-media
APC Brasov
Proiecte finantate prin Fondul ONG in Romania
Utile
Organizare Comunitara
Proiecte finantate prin Fondul pentru Inovare Civica
Contact
Stiri

Abonare Newsletter BCC

Un birou independent care va ofera servicii de consiliere si informare gratuit, in mod impartial si in regim de confidentialitate. Primeste periodic stiri importante pentru tine si comunitatea ta. Aboneaza-te la newsletterul BCC!

Proiect finantat cu Fonduri PHARE

Parteneri

Fundatia Carmeuse

Fundatia Soros Romania

Facebook

Dezbatere Regulament de salubritate si deszapezire in municipiul Brasov

20 Februarie 2017 | 1243 vizualizari
Ziua de 2 martie 2017 este ultima zi in care se pot transmite propuneri de imbunatatire a Regulamentului de Salubrizare si Deszapezire aplicabil in Municipiul Brasov:
In conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, persoanele interesate pot trimite in scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ, prin intermediul Centrului de Informa?ii pentru Cetateni (program Luni-Joi, 8.00-12.30 ?i 13.30-16.00, vineri, 8.00-13.00), catre Primaria Brasov, Biroul Informatii Publice si Mass-Media sau pe e-mail infopublice@brasovcity.ro. Propunerile pot fi transmise in perioada 17.02-02.03.2017.
Conform anuntului Primariei Brasov, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, normele din Regulamentul de Salubrizare si Deszapezire al municipiului Brasov preluate din Ordinul nr. 82 din 9 martie 2015
privind aprobarea Regulamentului-cadru al serviciului de salubrizare a localitatilor, emis de Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice, nu pot fi modificate, deoarece un ordin al unei autoritati nationale nu poate fi modificat printr-o hotarare de Consiliu Local. Informatiile pot fi descarcate aici.
 
Echipa APC Brasov
 

sus

Solicita informatii Click aici pentru formular

Intrebari Frecvente

2% pentru BCC Click aici pentru detalii

Parteneri

Fondul ONG in Romania

Un om si-un fir de iarba

Proiecte Fondul ONG in Romania

Asociatia Pro Democratia Club Brasov

Centrul Pilot de Voluntariat Brasov