Despre BCC
Mass-media
APC Brasov
Proiecte finantate prin Fondul ONG in Romania
Utile
Organizare Comunitara
Proiecte finantate prin Fondul pentru Inovare Civica
Contact
Stiri

Abonare Newsletter BCC

Un birou independent care va ofera servicii de consiliere si informare gratuit, in mod impartial si in regim de confidentialitate. Primeste periodic stiri importante pentru tine si comunitatea ta. Aboneaza-te la newsletterul BCC!

Proiect finantat cu Fonduri PHARE

Parteneri

Fundatia Carmeuse

Fundatia Soros Romania

Facebook

Datele cu caracter personal

12 Mai 2009 | 3883 vizualizari
Datele cu caracter personal reprezinta orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila.
O persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.
Datele cu caracter personal destinate a face obiectul prelucrarii trebuie sa fie prelucrate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare, colectate in scopuri determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate, exacte si,daca este cazul, actualizate.
Orice prelucrare de date cu caracter personal poate fi efectuata numai daca persoan avizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare.
 
Acte normative
Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire laprelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date
 
Articole in legatura
Raspunderea operatorilor de transport aerian in caz de accidente
Dreptul de acces la informatiile de interes public
Datele cu caracter personal

sus

Solicita informatii Click aici pentru formular

Intrebari Frecvente

2% pentru BCC Click aici pentru detalii

Parteneri

Fondul ONG in Romania

Un om si-un fir de iarba

Proiecte Fondul ONG in Romania

Asociatia Pro Democratia Club Brasov

Centrul Pilot de Voluntariat Brasov